Ny online yoga hemsida för Yogateket

Nu får vi äntligen lansera ett projekt vi arbetat på under en längre tid. Med xxx antal arbetstimmar har det varit ett väldigt spännande projekt och vi har fått chansen att än en gång visa att vi har kunskapen som behövs för att skapa hemsidor som är mer avancerade än traditionella informationssidor. På Yogateket är de första 14 dagarna gratis för dig som ny medlem. Hemsidan är uppbyggd på ramverket Laravel vilket innebär att vi byggt upp hemsidan från grunden för att få större kontroll och en snabbare sidladdning. Yogateket släpper löpande nya klasser så är du inte nöjd med deras utbud idag kan du avsluta din prenumeration när som helst och prenumerera igen när du hittar klasser du vill se.

Besök hemsidan Yogateket

 

Många trevliga funktioner är inbyggda

I projektet finns många trevliga funktioner inbyggda som gör hemsidan värt ett besök. Här har vi listat några av de avgörande funktionerna.

Automatiskt återkommande betalningar

Liksom alla onlinetjänster där du kan se film eller lyssna på musik, exempelvis Netflix och Spotify behövs återkommande betalningar. I detta projekt där du kan lära dig yoga online och se videoklipp var behovet av automatiska betalningar lika stort. Något vi byggde in med hjälp av ett API som tillhandahålls av den säkra betalningsleverantören Stripe.

Användarvänlig filtrering av yogaklasser

En av de viktigaste delarna på Yogateket är möjligheten att filtrera klasser. Genom en mycket användarvänlig filtrering kan du välja vilka kroppsdelar du vill träna. Du kan även välja vilket fokusområdet för dagens träningspass ska vara. För att klasserna ska passa din nivå kan du även välja den svårighetsgrad som passar dig. Gillar du någon speciell yogastil är även det en filtrering du kan göra. Kanske har du en favoritlärare på Yogateket som du gärna ser fler klasser ifrån, eller så har du endast en viss tid du kan ägna åt din träning idag. Allt detta kan du filtrera för att få fram träningspasset som passar dagens träning.

Favoritmarkera det du gillar

Har du en klass, en utmaning eller en lärare du gillar. Då får du chansen att favoritmarkera så att du snabbt kan komma åt dem vid senare tillfälle.

Välj vilka språk du vill se

På Yogateket finns lärare som pratar olika språk. Därför får du vid registrering välja de språk du kan och vill se videklipp på. För att du inte ska vara fast vid de språk du valt kan du när som helst via din profil ändra vilka språk du kan. Det kan även vara så att ett nytt språk släpps och du då även vill se det språket bland alla klasser.

Kontrollpanel för administratörer

En kontrollpanel för de som hanterar en hemsida är alltid viktigt. Även för administratörerna på Yogateket är så fallet och därför fick vi uppdraget att bygga en kontrollpanel där innehåll som publiceras löpande kan läggas in och ändras.

Kan vi hjälpa er?

Går ni i tankarna om att skapa en mer avancerad hemsida där ni behöver professionell hjälp av en webbyrå? Då är ni välkomna att kontakta oss så hjälper vi er.

Fler inlägg från Uppson webbyrå

Nu söker vi fullstack-utvecklare

Uppson webbyrå behöver nu stärka upp företaget med en fullstack-utvecklare i Uppsala. Vill du jobba på en växande byrå med stort inflytande...
Skrivet den

Ny hemsida för DD Spring

DD Spring är ett riktigt spännande företag tycker vi. De ser till att ge den bästa starten för de som vill få en karriär som projektledare,...
Skrivet den

Ny hemsida för Barnpsykologerna i Uppsala

Vår nya kund Barnpsykologerna i Uppsala tar emot barn och ungdomar upp till 18 år. De är en privat mottagning och psykologerna har kunskap inom...
Skrivet den

Ny hemsida för Uppsala Bilradio

Uppsala Bilradio är ett företag i Uppsala som erbjuder tillbehör till din bil. Vill du ha hjälp med montering hjälper de även till med det. Det...
Skrivet den

Ny kund! Uppstartsmöte med Munter Tandvård

Munter Tandvård är ett företag i Stockholm som kommer erbjuda sina tjänster till personer med stort behov av munvård. I början av 2018 kommer...
Skrivet den