Jag Anton Carlsson, ägare av Uppson webbyrå skriver nu för att berätta om min förändring som företagare. Jag har i år (2019) tagit det tuffa beslutet att gå från egenföretagare till att bli anställd, och webbyrån jag drivit i 10 år lägger jag nu ner. Uppson group AB kommer framöver driva och utveckla MemberSky, www.membersky.com och jag kommer utöver det vara anställd som systemutvecklare vid ett större IT-bolag.

 

Under dessa 10 år har jag lärt mig otroligt mycket och jag har alla er kunder att tacka för det! Det har varit en fantastisk resa från att starta en webbyrå hemma på rummet för 10 år sedan, till att sitta centralt i Uppsala och driva en framgångsrik och uppskattad webbyrå. Trots alla er härliga kunder och en stabil ekonomi lyckades jag aldrig skapa det riktiga uppsvinget och hitta rätt personal att behålla. Målet att växa som webbyrå, ha flera anställda och ett stabilt team uppfylldes aldrig. Detta är en anledning till att webbyrån nu upphör, en annan viktig anledning är att jag vill utvecklas mer inom webbutveckling. Istället för att arbeta med informationshemsidor och webbutiker på opensource plattformar som WordPress och WooCommerce, kommer jag nu få arbeta i större IT-projekt med unika funktioner byggda från grunden. Vid den nya arbetsplatsen kommer jag lära av kollegor och tillsammans med teamet utveckla större IT-system framöver.

 

Är ni tidigare kund är ni välkomna att maila mig om ni behöver ha några uppgifter angående er hemsida vi skapat. Ni kan även kontakta ert webbhotell för att få fram era uppgifter så att en ny webbyrå kan ta över.

 

Under åren har jag fått kontakt med andra i branschen.
Här nedan kommer förslag på några webbyråer jag kan rekommendera som har goda kunskaper inom webbutveckling.

Daniel Pettersson

https://grafikfabriken.nu/ (Västerås)

Johan Grundin

https://www.nextstepmedia.se/kontakt/ (Stockholm)

 

Ingen av dessa är placerade i Uppsala. Jag har tyvärr ingen erfarenhet av webbyråer i Uppsala.

 

Tilläggas kan att aktiebolaget Uppson group AB kommer finnas kvar, men webbyrån upphör helt. Istället kommer Uppson group AB nu fokusera på den nya tjänsten MemberSky. Det är ett evenemangs- och medlemsregister för organisationer, föreningar och företag som vi ursprungligen har byggt upp efter önskemål från vår kund Sveriges 4H. Känner ni till någon som kan behöva denna tjänst är ni välkomna att kontakta oss på info@membersky.com. Missa inte att besöka https://membersky.com/ för att läsa mer.

 

Avslutningsvis vill jag tacka er alla för denna tid!

 

Ha det gott!

 

Med vänliga hälsningar
Anton Carlsson

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/antoncarlsson/