Sveriges 4H

Vår webbyrå hjälpte ungdomsorganisationen Sveriges 4H att ta fram nytt webbsystem

Printscreen mobilanpasad hemsida

Flera hemsidor med hjälp av WordPress MultiSite

Vi har tillsammans med 4H:s egna IT-grupp skapat ett nytt webbsystem till ungdomsorganisationen 4H. Vårt uppdrag innebar att vi skulle lägga största fokuset på att skapa en användarvänlig design för besökare, och ett lättadministrerat redigeringsverktyg för administratören. Webbsystemet är uppbyggt med hjälp av WordPress MultiSite och innebär att 4H har möjlighet att låta deras länsförbund, gårdar och klubbar få en egen hemsida genom dem. Det möjliggör ett enhetligt intryck som kommer förstärka deras varumärke.

Besök webbplatsen

Tanken: Full kontroll över alla organisationens hemsidor

Webbsystemet WordPress MultiSite ger nu organisationen möjlighet att smidigt bygga en struktur med flera liknande hemsidor, men ändå med olika innehåll. 4H kommer när alla deras länsförbund, gårdar och klubbar har gått över till systemet att ha full kontroll över alla deras hemsidor i ett och samma verktyg. Här kan de bestämma vem som ska kunna redigera en viss hemsida för att få så bra koll över organisationen som möjligt.

Printscreen desktop hemsida
VD, Anton Carlsson

Boka ett möte med Anton

anton@uppson.se, 018-470 77 78

VD och säljare på Uppson webbyrå är Anton Carlsson. Med kunskap inom både front-end och back-end finns det ingen bättre att bolla era idéer med. Slå en signal eller skicka ett mail för att boka ett kostnadsfritt möte.

Några av webbyråns kundcase