Yogateket

Vår webbyrå hjälpte Yogateket med ny online yoga hemsida

Printscreen mobilanpasad hemsida

Mobilanpassad online yoga plattform med automatisk månadsbetalning

Vår webbyrå har under en längre tid tillsammans med vår kund Hot Yoga Uppsala arbetat på den helt nya plattformen för att lära sig yoga online och utöva yoga i hemmet. Uppdraget för oss var att från grunden bygga upp denna plattform där nya besökare kan registrera sig som medlem och få en 14-dagars gratisperiod. Därefter börjar prenumerationen där medlemmen kan välja att betala varje månad, var 6:e månad eller en gång per år. Allt sker automatiskt och användaren kan när som helst välja att säga upp sin prenumeration eller byta betalningsplan.

Besök webbplatsen

Användarvänlig filtrering och videoklipp online

Yogateket innehåller klasser, samlingar och utmaningar. Alla är sökbara genom en mycket användarvänlig filtrering som gör att du kan få fram den yogaträningen som passar dig. När du hittat den klass du önskar utföra startar du videoklippet och sätter igång med din yoga där du är.

Printscreen desktop hemsida
VD, Anton Carlsson

Boka ett möte med Anton

anton@uppson.se, 018-470 77 78

VD och säljare på Uppson webbyrå är Anton Carlsson. Med kunskap inom både front-end och back-end finns det ingen bättre att bolla era idéer med. Slå en signal eller skicka ett mail för att boka ett kostnadsfritt möte.

Några av webbyråns kundcase