Avancerad webbutveckling

Skräddarsydda webblösningar efter er kravspec

Printscreen mobil hemsida

Låt en webbyrå med kompetensen utföra ert webbprojekt

De delar där du märker om en webbyrå har kompetens eller inte är om de erbjuder avancerad webbutveckling. Det vi menar med avancerad webbutveckling är att vi i stort sett kan skapa vad som helst efter era önskemål. Vi kan hjälpa er programmera ett stort projekt från grunden eller ett nytt skräddarsytt tillägg eller tema för WordPress. Välj vår webbyrå som utför avancerad webbutveckling, för att ni ska kunna växa under åren.

Ramverket Laravel vår favorit

För de större projekten där en hemsida eller tjänst behöver webbutveckling från grunden använder vi oss oftast av ramverket Laravel. Detta är en grundstruktur som underlättar vid webbutveckling och på så vis snabbar på arbetet för oss, vilket i sin tur betyder att det blir ett bättre slutpris för er som kund. Laravel är ett ramverk för programmeringsspråket PHP vilket vår webbyrås utvecklare arbetar i dagligen. En annan fördel med Laravel är att allt programmeras med en enhetlig struktur vilket gör det lätt för vilken Laravel programmerare som helst att snabbt sätta sig in i ett befintligt Laravel projekt.

Läs mer om Laravel på deras hemsida.

Printscreen desktop hemsida

Programmeringsspråk vår webbyrå använder

Vår webbyrå arbetar bl.a. i programmeringsspråken PHP, HTML5, CSS3, XML och Javascript. Vi jobbar mot MySQL databaser som är det vanligast förekommande när det gäller PHP webbutveckling. När det gäller att få till ett professionellt och användarvänligt utseende utvecklar vi mycket i HTML5, CSS3 och Javascript, ofta i form av att programmera mot jQuery biblioteket. Även AJAX används som är ett samlingsnamn för fler olika tekniker vilket bl.a. möjliggör direkt redigering och uppdatering av databas utan att ny sidladdning för besökaren behövs.

VD, Anton Carlsson

Boka ett möte med Anton

anton@uppson.se, 018-470 77 78

VD och säljare på Uppson webbyrå är Anton Carlsson. Med kunskap inom både front-end och back-end finns det ingen bättre att bolla era idéer med. Slå en signal eller skicka ett mail för att boka ett kostnadsfritt möte.