Google AdWords marknadsföring

AdWords ett bra komplement för ökad försäljning

Printscreen mobil hemsida

Viktigt att synas på populäraste sökmotorn Google

Det finns många olika sätt att annonsera. Vi är helt övertygade om att en av de viktigaste platserna att annonsera på är Google, via deras annonseringstjänst Adwords. Det säger sig självt. Var går ni in om ni behöver hitta en speciell produkt, få svar på en fråga eller leta upp ett företag som jobbar med det ni behöver hjälp med? Svaret är allt som oftast att ni Googlar det. Även om inte ni själva Googlar så mycket så gör den största delen av vår befolkning det.

Syns ni inte så finns ni inte

Ni har säkert hört klyschan ”syns ni inte så finns ni inte” förut. Den stämmer faktiskt bra. Det gäller att sökmotoroptimera er hemsida för att nå resultat. Utöver att arbeta med er SEO är det även en bra idé att annonsera på Google. Vid en sökning på Google kommer det ibland upp fyra annonser högst upp, dessa är betalda annonser som ni måste scrolla förbi för att se de ”riktiga” resultaten. De fyra annonserna är så kallade Adwords där företaget bakom annonsen oftast betalar per klick som annonsen genererar. Eftersom företaget endast betalar per klick är det en väldigt prisvärd typ av annonsering.

Kontakta oss på Uppson webbyrå så går vi igenom hur vi kan hjälpa er med lyckad annonsering online. Du vet väl om att vi sitter placerade precis vid Uppsala centralstation?

Printscreen desktop hemsida
VD, Anton Carlsson

Boka ett möte med Anton

anton@uppson.se, 018-470 77 78

VD och säljare på Uppson webbyrå är Anton Carlsson. Med kunskap inom både front-end och back-end finns det ingen bättre att bolla era idéer med. Slå en signal eller skicka ett mail för att boka ett kostnadsfritt möte.