Säljande e-handel

Skräddarsydd e-handel för ert företag

Printscreen mobil hemsida

E-handel som genererar hög försäljning

Det är många delar som spelar roll för att lyckas med en e-handel som genererar hög försäljning. Genom att diskutera med er kring er nya e-handel gör vår webbyrå allt för att ni ska lyckas. Vi tar fram en skräddarsydd säljande e-handel med fokus på konverteringsgrad och användarvänlighet. Efter lansering föreslår vi uppföljning av statistik för att tillsammans med er sätta nya mål och få er försäljning att hela tiden öka.

Skräddarsydd e-handel anpassad för att sälja till er målgrupp

När det gäller e-handel är varje case unikt. Det gäller att kolla på hur ni ska arbeta för att lyckas. Vi på Uppson hjälper er med design och programmering utifrån konverteringsperspektiv och användarvänlighet. Att skapa en e-handel som genererar hög försäljning för er är för oss en win-win situation. Lyckas ni med er e-handel är chansen större att vi får möjligheten att ha ett roligt och givande samarbete över tid.

Printscreen desktop hemsida

E-handel med WooCommerce

I de allra flesta fall rekommenderar vi användandet av WooCommerce för e-handel. Med en väl konfigurerad WooCommerce e-handel räcker detta publiceringsverktyg väldigt långt. WooCommerce är ett plugin till WordPress och används idag för närmare 40% av alla webbutiker som finns på internet. Med denna statistik ligger WooCommerce i topp. Självklart är det inte alla webbutiker som lyckas. Det krävs planering och konverteringstänk för att nå hela vägen med en e-handel. Genom att bl.a. kolla på delar som konverteringsgrad, Google rankning, snabbhet i sidladdning etc. hjälper Uppson webbyrå er att lyckas!

Skräddarsydda plugins / tillägg

WooCommerce bygger till viss del på plugins som gör att olika funktioner kan läggas till eller tas bort om man inte behöver dem. Detta gör att alla webbutiker i WooCommerce har stor potential att bli unika om man bara hanterar plugins på rätt sätt. Vi som WooCommerce webbyrå skapar skräddarsydda plugins för er i de fall där en unik funktion behövs.

VD, Anton Carlsson

Boka ett möte med Anton

anton@uppson.se, 018-470 77 78

VD och säljare på Uppson webbyrå är Anton Carlsson. Med kunskap inom både front-end och back-end finns det ingen bättre att bolla era idéer med. Slå en signal eller skicka ett mail för att boka ett kostnadsfritt möte.