Säljande hemsida med WordPress

Skräddarsydd för ert företag eller organisation

Printscreen mobil hemsida

Hela världens favorit WordPress

Hela världens favorit inom webbpubliceringsverktyg är WordPress. Detta system är enkelt för er själva att använda för att justera texter och bilder på er hemsida. När vår webbyrå har programmerat hemsidan får ni en inloggning för att komma åt dessa funktioner. På så sätt kan ni slippa den kostnad det innebär att låta oss eller någon annan webbyrå redigera åt er.

Fakta om WordPress

WordPress är världens mest använda webbpubliceringsverktyg. Det används idag på över 50% av alla hemsidor som har någon form av publiceringsverktyg. Det är inte förvånande att statistiken ser ut så. WordPress har bl.a. fördelar som:

  • Låg inlärningskurva
  • Enkelt att använda
  • Framtidssäkert
  • Extremt flexibelt
  • Säkerhetsuppdateringar släpps med jämna mellanrum

Skräddarsydda teman

Vi jobbar dagligen med att skräddarsy och skapa helt nya teman för WordPress för att företag och organisationer ska få en unik touch på sin hemsida. Inte bara det, att vår webbyrå skräddarsyr ett tema innebär även att vi kan planera var alla element som knappar etc. ska sitta för att ni ska få en säljande hemsida som genererar affärer för er. Vi börjar alltid med att ta fram en design efter era önskemål och jobbar därefter vidare tillsammans med er för att nå den ultimata hemsidan för er.

Printscreen desktop hemsida

WordPress, möjligheternas publiceringsverktyg

I många fall på webben nyttjas inte den potential WordPress har. I och med att vi på vår webbyrå är experter på programmering kan vi nyttja WordPress alla möjligheter. Är det någon funktion som saknas? Någon sök filtrering som behövs? Inga problem, vår webbyrå löser det!

Skräddarsydda plugins / tillägg

WordPress bygger till viss del på plugins som gör att olika funktioner kan läggas till eller tas bort om man inte behöver dem. Detta gör att alla hemsidor i WordPress har stor potential att bli unika om man bara hanterar plugins på rätt sätt. Vi som WordPress webbyrå skapar skräddarsydda plugins för er i de fall där en unik funktion behövs.

Smidig e-handel i WordPress

En populär del i WordPress är möjligheten att skapa en smidig e-handel som hänger ihop med hemsidan med hjälp av pluginet WooCommerce. Med denna e-handel kan ni sälja produkter eller tjänster online. Med WordPress e-handel skapas en hemsida och e-handel med stora möjligheter och med en genomtänkt genomgående ”röd tråd” där du hela tiden arbetar i samma system. I september år 2016 är WooCommerce det e-handelssystem som används mest i hela världen. Hela 39% av alla webbutiker använder systemet.

Läs mer om e-handel i WordPress & WooCommerce.

VD, Anton Carlsson

Ring och boka ett möte med Anton

018-470 77 78

VD och säljare på Uppson webbyrå är Anton Carlsson. Med kunskap inom både front-end och back-end finns det ingen bättre att bolla era idéer med. Slå en signal och boka ett kostnadsfritt möte. Vill ni istället maila når ni honom direkt på anton@uppson.se.