Säljande hemsida med WordPress

Skräddarsydd för ert företag eller organisation

Printscreen mobil hemsida

Öka er försäljning med en ny hemsida

I vårt dagliga arbete jobbar vi på Uppson webbyrå med att skräddarsy och skapa nya hemsidor. Vi ger företag och organisationer en hemsida med egen touch anpassad för dem. Inte bara det, att vår webbyrå skräddarsyr ett tema innebär även att vi kan planera var alla element som knappar etc. ska sitta för att ni ska få en säljande hemsida som genererar affärer för er. Vi börjar alltid med att ta fram en design efter era önskemål och jobbar därefter vidare tillsammans med er för att nå den ultimata hemsidan för er.

Vår webbyrå skapar de funktioner ni behöver

Nyttja vår webbyrås kunskap inom webbutveckling. Vare sig det är en funktion som ska programmeras för ett publiceringsverktyg som t.ex. WordPress eller om någonting ska utvecklas helt från grunden kan vi hjälpa er. Med många års erfarenhet har vi lärt oss mycket och vet att i stort sett allt är möjligt. Hör av er till oss så tar vi en diskussion för att se vad vi kan hjälpa er med.

 

Publiceringsverktyg för smidig redigering

Ett publiceringsverktyg finns till för att förenkla hanteringen av texter och bilder på en hemsida. I vårt arbete arbetar vi med flera olika publiceringsverktyg men framförallt ett publiceringsverktyg som heter WordPress. Detta verktyg gör det möjligt för er som kund att utan någon som helst programmeringskunskap kunna utföra lättare ändringar av text och bild på er hemsida. I och med att vi på vår webbyrå är experter på programmering kan vi nyttja WordPress alla möjligheter. Är det någon funktion som saknas? Någon sök filtrering som behövs? Inga problem, vår webbyrå löser det!

Läs om publiceringsverktyget WordPress.

Printscreen desktop hemsida

Smidig e-handel i WordPress

En populär del i WordPress är möjligheten att skapa en smidig e-handel som hänger ihop med hemsidan med hjälp av pluginet WooCommerce. Med denna e-handel kan ni sälja produkter eller tjänster online. Med WordPress e-handel skapas en hemsida och e-handel med stora möjligheter och med en genomtänkt genomgående ”röd tråd” där du hela tiden arbetar i samma system. I september år 2016 är WooCommerce det e-handelssystem som används mest i hela världen. Hela 39% av alla webbutiker använder systemet.

Läs mer om e-handel i WordPress & WooCommerce.

VD, Anton Carlsson

Boka ett möte med Anton

anton@uppson.se, 018-470 77 78

VD och säljare på Uppson webbyrå är Anton Carlsson. Med kunskap inom både front-end och back-end finns det ingen bättre att bolla era idéer med. Slå en signal eller skicka ett mail för att boka ett kostnadsfritt möte.