WordPress

Printscreen mobil hemsida

WordPress, möjligheternas publiceringsverktyg

I många fall på webben nyttjas inte den potential WordPress har. I och med att vi på vår webbyrå är experter på programmering kan vi nyttja WordPress alla möjligheter. Är det någon funktion som saknas? Någon sök filtrering som behövs? Inga problem, vår webbyrå löser det!

Skräddarsydda plugins / tillägg

WordPress bygger till viss del på plugins som gör att olika funktioner kan läggas till eller tas bort om man inte behöver dem. Detta gör att alla hemsidor i WordPress har stor potential att bli unika om man bara hanterar plugins på rätt sätt. Vi som WordPress webbyrå skapar skräddarsydda plugins för er i de fall där en unik funktion behövs.

 

Smidig e-handel i WordPress

En populär del i WordPress är möjligheten att skapa en smidig e-handel som hänger ihop med hemsidan med hjälp av pluginet WooCommerce. Med denna e-handel kan ni sälja produkter eller tjänster online. Med WordPress e-handel skapas en hemsida och e-handel med stora möjligheter och med en genomtänkt genomgående ”röd tråd” där du hela tiden arbetar i samma system. I september år 2016 är WooCommerce det e-handelssystem som används mest i hela världen. Hela 39% av alla webbutiker använder systemet.

Läs mer om e-handel i WordPress & WooCommerce.

Printscreen desktop hemsida
VD, Anton Carlsson

Boka ett möte med Anton

anton@uppson.se, 018-470 77 78

VD och säljare på Uppson webbyrå är Anton Carlsson. Med kunskap inom både front-end och back-end finns det ingen bättre att bolla era idéer med. Slå en signal eller skicka ett mail för att boka ett kostnadsfritt möte.