Serviceavtal

Printscreen mobil hemsida

Låt oss ta hand om er hemsida

Det är viktigt för oss att ni ska känna att vi hjälper er när ni behöver. Vid tidsbrist eller brist på kompetens är vi ett perfekt stöd och komplement för ert företag. Serviceavtal vid oss på Uppson webbyrå innebär att ni låter oss hjälpa er hålla hemsidan aktuell. Vi erbjuder vårt serviceavtal och vår kunskap med löpande uppdateringar i den storlek ni önskar. Våra serviceavtal sträcker sig från bara någon enstaka timme per månad till fyra timmar i veckan. Behöver ni ett skräddarsytt serviceavtal tittar vi gärna på ert behov.

Webbyråns service är vårt hjärta

Vi har satt ihop några serviceavtal med priser för er.

2h / månad. Pris:  1 249 kr (Ord.pris 1 400) – 11% rabatt
4h / månad. Pris: 2 399 kr (Ord.pris 2 800) – 14% rabatt
8h / månad. Pris: 4 639 kr (Ord.pris 5 600) – 17% rabatt
16h / månad. Pris: 8 799 kr (Ord.pris 11 200) – 21% rabatt

Printscreen desktop hemsida

Villkor för serviceavtal

Webbyråns serviceavtal innebär att ni som kund väljer det antal timmar som passar er per månad. Antalet timmar som förbrukas noteras och kvarvarande timmar sparas och kan användas av er när som helst vid ett senare tillfälle. Avtalet sträcker sig 6 månader i taget. Sägs serviceavtalet upp är det dessa sex månader ni har på er att använda era kvarvarande timmar innan de nollställs. Maximalt antal sparade timmar uppgår till 40 h. Sparar ni fler timmar än så försvinner de övriga och blir ej brukbara. Så se till att nyttja era timmar.

VD, Anton Carlsson

Ring och boka ett möte med Anton

018-470 77 78

VD och säljare på Uppson webbyrå är Anton Carlsson. Med kunskap inom både front-end och back-end finns det ingen bättre att bolla era idéer med. Slå en signal och boka ett kostnadsfritt möte. Vill ni istället maila når ni honom direkt på anton@uppson.se.