Sökmotoroptimering (SEO)

Printscreen mobil hemsida

Ta er sökmotoroptimering till nästa nivå

När det kommer till sökmotoroptimering för att komma högt upp på t.ex. Google finns det flera delar man kan kolla på. Vår webbyrå hjälper er se över alla aspekter. Vi redovisar vad vi har gjort och hur mycket tid varje del har tagit.

 

 

Sökordsanalys

Vill ni inte att vi direkt ska gå in och börja förbättra er sökmotoroptimering kan ni be om en sökordsanalys. Vi går då igenom er hemsida utifrån vad vi ser och kommer med ett dokument med förslag på justeringar som kommer förbättra ert sökresultat på Google. Det kan t.ex. vara andra sidtitlar, sidbeskrivningar eller sökvägar som skulle ge bättre resultat om det justerades.

Printscreen desktop hemsida

SEO är bland det viktigaste för en säljande hemsida

Sökmotoroptimering är bland det viktigaste för en säljande hemsida. Utan bra sökmotoroptimering spelar det ingen roll hur välplanerad hemsida eller e-handel du har. För att en design ska göra skillnad gäller det att få besökare på hemsidan.

 

Jobbar ert företag något med att förbättra sökmotoroptimeringen? Är svaret nej rekommenderar vi att ni tar kontakt med vår webbyrå.

VD, Anton Carlsson

Boka ett möte med Anton

anton@uppson.se, 018-470 77 78

VD och säljare på Uppson webbyrå är Anton Carlsson. Med kunskap inom både front-end och back-end finns det ingen bättre att bolla era idéer med. Slå en signal eller skicka ett mail för att boka ett kostnadsfritt möte.